Η Εταιρία

Η AMAZ είναι µια 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και στην παραγωγή γυναικείων ενδυμάτων παρέχοντας ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης. Ο Όµιλος μέσω των brands MY T wearables, Pearl & Caviar, Fourminds Black & Black και August προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές που ικανοποιούν κάθε σύγχρονη γυναίκα με διαφορετικό στιλ κι ανάλογα με τη διάθεσή της κάθε φορά.


Τα fashion brands της AMAZ έχουν δημιουργηθεί για να εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες της γυναικείας καθημερινότητας με τον πιο stylish και ξεχωριστό τρόπο χωρίς να παραμερίζεται στο ελάχιστο το προσωπικό στιλ, πλούσιο σε δυναμισμό και πρωτοπορία! Συλλογές που ανταποκρίνονται με επιτυχία στους πολλαπλούς ρόλους μιας γυναίκας από το πρωί ως το βράδυ και για όλες τις περιστάσεις. Πάθος για τη μόδα, εμμονή με τη λεπτομέρεια, υψηλής ποιότητας υφάσματα αποτυπώνονται με ευκολία στη φιλοσοφία όλων των συλλογών της εταιρίας καθιστώντας τα must-have κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας.

Με βασικό στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, υπηρετούµε πιστά την ελληνική µόδα, σχεδιάζοντας, τολµώντας, καινοτοµώντας και θέτοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχη στον κόσμο της μόδας και του μοντέρνου lifestyle.